La Fundació Daily Mile i INEOS Britannia celebren les Escoles Catalanes de cara a la 37.ªCopa Amèrica 2024

La Fundació Daily Mile, recolzada per INEOS, i INEOS Britannia, celebra la participació de les escoles de Catalunya a The Daily Mile de cara a la 37.ªCopa Amèrica a Barcelona.

  • Entre els socis locals hi ha l’Agència de Salut Pública de Catalunya, el Departament d’Educació i l’organització benèfica espanyola Esport per a l’Educació i la Salut (DES).
  • Més de 000 infants de 45 escoles de Catalunya estan inscrits a La Milla Diària, una iniciativa de salut i benestar que ofereix als infants oportunitats de realitzar activitat diària.
  • INEOS Britannia, dirigida per Sir Ben Ainslie, el regesta olímpic més premiat de la història , és el Challenger of Record britànic de la 37.ªCopa Amèrica.
  • En representació del Royal Yacht Squadron, l’INEOS Britannia és conegut per la seva tecnologia punta i la seva innovació en el disseny i el rendiment dels


13 Juny 2024, Barcelona, Espanya –
Avui, la Fundació Daily Mile, en col·laboració amb INEOS Britannia, celebra les escoles catalanes que participen activament a The Daily Mile, a la base nàutica d’INEOS Britannia a Barcelona.

Els socis locals, l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Departament d’Educació i Esport per a l’Educació i la Salut s’han unit a The Daily Mile Foundation per compartir un missatge vital sobre la importància de l’activitat física per als infants.

Els regatistes d’INEOS Britannia Matt Gotrel, Ryan Todhunter i Matt Rossiter s’han unit als alumnes de dues escoles , l’Escola Gassó i Vidal de Ripollet i l’Escola El Turó de Montcada i Reixac, per participar a The Daily Mile -córrer, rodar o caminar durant 15 minuts- a la Marina Port Vell, al costat de la base de l’equip (INEOS Britannia) 37.ªCopa Amèrica.

Sir Ben Ainslie ha comentat: «Mentre seguim preparant-nos per a la37.ªCopa Amèrica,INEOS Britannia s’enorgulleix de recolzar The Daily Mile. L’activitat física diària és essencial per millorar la salut dels infants, millorant-ne la forma física, la salut mental i el benestar general. Estem encantats de veure les escoles de Catalunya participant i ha estat genial donar la benvinguda als estudiants a la nostra base i que alguns del nostre equip s’hi unís per córrer al voltant del port. Esperem que més escoles de la zona s’uneixin a la comunitat de The Daily Mile i agafin els beneficis de ser més actius”.

 Els infants de Gassó i Vidal i el Turó ha estat rebuts a la base d’INEOS Britannia per celebrar la seva  participació a The Daily Mile i gaudir d’una visita entre bastidors de la base i de l’oportunitat de conèixer i saludar els membres de l’equip.

Gordon Banks, Director Global de The Daily Mile Foundation, INEOS, ha dit:«Els esdeveniments esportius mundials com la 37a Copa Amèrica creen gran emoció i poden inspirar infants i joves, per això que estem encantats de connectar INEOS Britannia amb els nostres socis locals a Catalunya per celebrar el compromís de les escoles locals amb The Daily Mile. Quan els infants són actius, estan més       sans i feliços, i sabem que els nens sans i feliços aprenen millor. Així que aquesta és la nostra missió, ajudar les escoles a crear entorns on l’activitat física regular es converteixi en part de la vida escolar.»

Jordina Capella González, cap del Servei de Promoció d’Estils de Vida Saludables i Prevenció de Malalties Cròniques No Transmissibles de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, ha assenyalat: «Estem encantats de veure la participació de les escoles catalanes a la iniciativa La Milla Diària. Fomentar l’activitat física diària és crucial per a la salut i el benestar dels nostres infants. Aquesta col·laboració amb INEOS  Britannia i The Daily Mile Foundation ofereix una oportunitat fantàstica per a destacar la importància d’un estil de vida actiu i inspirar més escoles a unir-se a aquest impactant moviment.»

Les investigacions confirmen que la pràctica regular d’activitat física a l’escola, a través de models com The Daily Mile, pot millorar significativament la forma física dels nens, augmentar-ne l’estat d’alerta i potenciar els nivells de concentració a classe, cosa que contribueix a millorar els resultats de l’aprenentatge, ja que els infants se sentin més feliços. La Daily Mile Foundation s’ha compromès a inspirar les escoles de Catalunya i Espanya perquè augmentin els nivells d’activitat física de cara a la propera Copa Amèrica